sandraceciliaa.blogg.se

le moins routine le plus de vie

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Idag var det alltså skolavslutning.. Helt sjukt! Jag kan inte förstå att det har gått ett år redan. Det har hänt så mycket iår och man har lärt sig riktigt mycket riktigt fort! 
Skol året har varit bra, jah träffade mycket nya kompisar och jag fick mycket nya erfarenheter! 

Efter skolavslutningen så gick jag och tjejerna och shoppade! Jag har velat ha ett par Vans väldigt länge så nu va de dags att skaffa det! 
Sedan gick vi och åt på TinTin, riktigt gott! Är ni i Göteborg så rekomenderar jag det! 

Vi hade sån tur med vädret, det är säkert 30 grader ute och inte ett moln på himlen. Stan va fylld med människor! Så nu sitter jag med is vatten och slappnar av i värmen.





Pride

Kategori: Allmänt

I söndags så tog jag bussen hem från mitt sommarställe för att möta Emma och Emma. Vi skulle egentligen bara åka in för att titta på Pride festivalens alla vagnar och andra roliga grejer. Men det slutade med att vi hamnade på guts flak vilket var otroligt kul! 
Jag gillade verkligen hur alla vågade vara sig själva och visa upp sig. 
Medans vi stod där på flaket och viftade med flaggorna så tittade jag mycket på alla nere på marken och gud va mycket glada ansikten man såg! Man blev så glad och kunde inte sluta le! 
Vi åkte genom hela avenyn ner till centralen och en bit till, sen fick vi gå av. Jag hade otroligt kul! Men man kände sig lite mosig i benen efteråt men de får man räkna med! Om ni får chansen nästa år så borde ni verkligen gå! Sjukt kul!