sandraceciliaa.blogg.se

le moins routine le plus de vie

Mindmap

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och skriver en mindmap för 5 år fram! Alltså vad jag vill göra under fem år och hur jag ska ta mig dit. 
Det fick mig att fundera, jag är snart sjutton år, och redan nu ska man börja fundera på vad man ska göra med sitt liv. Vad vill jag göra? Jag vet att jag gillar smink mer än hår men betyder det att jag vill jobba som makeup artist? Eller ska jag resa som jag alltid drömt om att göra, rest har jag gjort förr men resa på riktigt, kanske till och med flytta. Skaffa jobb, läsa vidare? Vad vill man göra? 

I min mindmap skrev jag mycket om inspiration. Jag vill inspirera och bli inspirerad. Träffa nya människor, använda andra märken och uppleva andra länder! Kanske är de det som behövs för att veta vad man vill göra med sitt liv. 
Jag vet att jag vill jobba med sminket för att det är det jag brinner för, men exakt vad man vill göra kan vara svårt att veta, men så småningom vet du. Vare sig det kommer från en brev duva eller ett tecken från gud så kommer du hitta dig själv och veta vad just DU vill göra! 
Gör vad du vill, även om det krävs mycket av dig! Det kanske kostar mycket pengar eller liknande men då står du ut med det där skitjobbet som du hatar! för förr eller senare så är det värt det!
 Live your life to the fullest.