sandraceciliaa.blogg.se

le moins routine le plus de vie

How to style Boyfriend jeans Tip 1

Kategori: Allmänt

Som ni såg i förra i lägget så har jag skaffat mig ett par Boyfriend Jeans och tycker att det är så sjukt snyggt! Man kan också styla det på så många olika sätt! Här kommer lite tips från mig! 

Högklackat är alltid snyggt till ett par Boyfriend jeans! 
Högklackat, en lätt kofta, en söt hatt av nåt slag och en snygg väska till. Galet snyggt, de visar att du har stil, och att du vågar klä dig som du vill! Jag älskar idén med en gullig hatt!
Jag har gjort ett kollage med lite olika grejer man kan ha till.




Nytt i garderoben

Kategori: Allmänt

I fredags så gick mina andra byxor från bikbok sönder... Som vanligt. Usch! 
Så idag åkte jag och mamma till Kapahl för att titta efter ett par byxor. 
Jag hittade ett par svarta vanliga byxor, och ett par Boyfriend jeans!
 Har velat ha det jätte länge men har inte hittat några som passar mig, så hittade jag ett par här! Super duper glad tjej!  Jag hittade också en mysig stickad kofta i svart och vitt. Hur mysig som helst! 



Töjningar/plugs/gauges

Kategori: Allmänt

För er som håller på att töja eller ska töja era öron så kan jag rekomendera en bra sida som säljer allt från start kit till 50 mm plugs! Jag har själv beställt ett start kit för att börja töja mina öron. 

Jag beställde förra veckan och eftersom att ordern skickas från England så tar det upp mot 2 veckor beroende på vart man bor att få sitt paket. 
Jag räknar med att få mitt nån gång i slutet på nästa vecka. 
Jag tycker att själva beställningen funkade bra! Man var tvungen att skriva in kredit korts nummer vilket man vanligtvis kanske inte ska göra men det beror också på vad det är för sida. Jag vet att denna sidan är väldigt populär och att tusentals människor beställer där varje vecka. Och därför använder dom inte dina siffror på nåt konstigt sätt. 
Sidan heter UkCostumPlugs! 
Dom säljer helt sjukt snygga plugs och annat för hyfsade priser. 


Om man köper en töjning i en piercing studio kan det kosta upp mot 100 kronor men här köpte jag 6 st plus en plug för 99.90 kr. Frakten är inte heller så dyr! 45 kronor från England till Sverige! Riktigt snygga grejer! 
Jag kam blogga mer om själva paketet när jag fått det! 








Vårsol

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på altanen i årets första riktigt varma dag! Otroligt skönt ute, runt 20 grader i solen! Det är helt vindstilla och man hör fåglar kvittra. Jag älskar dagar som den här! Helt underbart! 




Idag har jag jobbat lite med min docka inför SM på lördag. Väldigt nervös men det ska bli kul! Och nu har vi färgat dockan också så att det ska se ännu bättre ut! Dockan har en väldigt mörk röd färg i hårbotten och i underhåret, sedan går det mot en vanlig röd i längderna och till en väldigt ljus nästan rosa röd i topparna. Det kommer nog bli jätte bra! Det känns bra iallafall ! 



Dagens låt!

Kategori: Allmänt

Dagens låt är: 

Everything'll be alright - Joshua Radin

Jag tycker att denna låten är go att lyssna till när man är trött eller ska sova. Jag blir lugn. 
Den får en också på ett bättre humör och man tror att Everything'll be alright vilket kan vara skönt att höra ibland.



Colorful

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar färgglatt hår! Jag hade själv rött hår i nästan två år! Trivdes riktigt bra i det. Sen fick man ju blandade blickar och kommentarer. 
En gång kom de fram en random snubbe på gatan som jag aldrig träffat förut, så skrek han bara ut "Du är Awesome för att du har rött hår!" Vilket gjorde min dag! Sen så kom det ofta fram tjejer i min ålder som sa att de va fint och att dom vill göra det men inte vågar, så de e väldigt kul att få uppmuntra dom till att göra vad dom känner för, mest för upplevelsens skull! Sen är det ju klart att man fick en del blickar, speciellt från tanter och gubbar som tittade konstigt på en. Men det får man ju nästan leva med! 
Jag skulle också vilja ha blått hår, alltså en pastell blå färg. Jag älskar när man har pastell färger i håret! 
Men först måste spara ut mitt hår lite grann! Har just nu en pixiecut! 
Med detta vill jag säga att gör vad du känner med ditt hår! Strunta i vad andra säger och tycker, jag gjorde mitt hår rött för att jag tyckte om det! Det hjälpte mig att uttrycka min personliga still också! 
Här är mitt gamla röda hår och lite andra bilder! 






Dagens låt tips!

Kategori: Allmänt

~Jake Miller~ är en otroligt duktigt artist, han rappar men sjunger även vanligt. Hans texter är jätte bra och betyder mycket för många. En av mina favorit låtar är : A million lives.
Den är så otroligt fin, jag rekomenderar att lyssna på texten den e så fruktansvärt fin! 


STYLE

Kategori: Allmänt

Här kommer lite kollage över olika stilar som jag tycker är snyggt i vår! 



Jag älskar tröjor med något band på. I detta fallet Nirvana. Nirvana är ett av dom bästa banden enligt mig! Band tröjor kan man ha året om egentligen men jag tycker att det passar bra i vår!
Ett par slitna tighta jeans är som vanligt väldigt populärt och väldigt snyggt! 
Sminket ska vara naturligt, kanske lite rough och mascara.
Låga skor är snyggt! Vans och Converse passar till allt och är sjukt snyggt!
Ni kan hitta kläderna här : 

Nirvana tröjan: MANGO.COM
Vans: SWELL.COM
Mobil skal: SAKSFIFTHAVENUE.COM


Något annat som jag tycker är snyggt är när man har en college tröja med något tryck på, här har ni Marilyn Monroe som rockar en full sleve med alla möjliga tatueringar! Sjukt snyggt!
Byxorna är tillbaka, samma som på förra bilden.
Ett par svarat Vans är alltid snyggt att ha, och som ni vet så passar svart till allt.
Något som jag har börjat älska i vår är klockor jag har själv en i brunt skinn, den ser lite äldre ut vilket jag gillar!
Sminket är naturligt!
Kläderna hittar ni här: 

Byxor: ZALANDO.COM
Marilyn Monroe tröja: GLAMZELLE.com
Klocka: EKSEPTION.ES
Vans: STYLEFILE.DE 
sminket: WITCHERY.COM.AU

Här har ni min klocka: 




Ett par Boyfriend jeans kan man styla på många sett, här har jag valt ett simpelt pösigt linne som jag stoppar in i byxorna där fram. Eller en blå t-shirt med ett Pink Floyd tryck på. Alltså ännu ett band!
Solglasögon är alltid snyggt även om man bara har dom på huvudet, det funkar jätte bra som en accessoar!
Converse skor passar till allt speciellt vita. Sminket till denna looken är naturligt med en vingad eyeliner. 
Den här stilen är lite mer bekväm man borde kanske ha en liten kofta över för värmens skull men annars är det skit snyggt! 
Det här är som sagt lite olika stilar som jag skulle vilja ha i vår! Riktigt snyggt!

Smink

Kategori: Allmänt

Idag hade vi en smink lektion! Vi har inte haft en smink lektion på nästan 3 månader och de märktes! 
Vi har nu börjat lite smått med ögonbryn, Vi får forma och fylla i dom. 
Ögonbryn gör så mycket för ett ansikte, ett enda litet fel och du kan se ut som att du är jätte arg! Själv är jag inte så noga med mina, jag plockar mest bort det som inte hör hemma bland ögonbrynen. Och försöker att forma till dom!
 Men eftersom att vi gör de så mycket nu så får det än att vilja fylla i dom ordentligt och snyggt! 
Det man ska tänka på är att inte göra dom för korta eller långa, inte heller för tjocka eller smala. Ni kan se på bilden nedanför hur man ska plocka ett ögonbryn för att få en perfekt form. Den högsta punkten gör jätte mycket för ögat! 

Jag tycker att det är riktigt snyggt men ett skarpt plockat ögonbryn. Men då ska man tänka på att inte fylla i dom för hårt, då kan det se väldigt konstigt ut, och de vill man ju inte! 

Nu sitter jag här och äter kiwi och lyssnar på musik! Gud va gott!
Ikväll ska jag träna, det blir ett långt cykel pass tror jag! Det är riktigt jobbigt men sjukt skönt efteråt! Det ger verkligen resultat, speciellt i benen! 
Man känner sig starkare men man ser också resultat! Skriver mer sen, tjo sålänge!


Pastell

Kategori: Allmänt

Är jag den enda som älskar våren? Gud va skönt det är att inte behöva ha på sig en tjock tung vinterjacka och tjocka skor! Nu byter man ut dom till en skinn/jeans jacka och Converse! 
Nu till våren är det väldigt populärt med pastell färger, på kläder, smink och naglar! Jag tycker att det är jätte fint och det piggar upp! Jag blir genast gladare när jag ser nåt i pastell. 

Ett tips är att måla naglarna i någon pastell färg eller varför inte flera! Då behöver man inte tänka på att kläderna ska vara färgglada. Det räcker med att lägga till små detaljer som naglarna eller nåt örhänge så blir det jätte fint och det ser friskt och glatt ut! 


Det är även väldigt fint att sminka sig med pastell färger. Det gör så att man ser frisk ut! Det som är så bra med det är att pastell färger är inte så starka som en vanlig färg kan vara.  Till våren tycker jag att det är viktigt att våga sticka ut! Sota inte bara ögonen med en svart färg, utan använd en aprikos eller blå pastel färg! Det är jätte fint! 



Längesen

Kategori: Allmänt

Det känns som det var åratal sedan jag bloggade! Usch det måste det bli en ändring på, nu är jag tillbaka! 
Mycket har hänt sen senast, Jag och några av mina kompisar tävlade i DM! Vilket var helt sjukt!
 Det kom folk från skolor i hela Göteborg, så det kändes så stort på nåt sett! Det vi gjorde var Hår, smink och nåt runt axlarna på dockan. Jag valde att göra min docka lite "tuffare" och "rockigare" så jag gjorde sminket lite mörkare med ett par mörk Lila ombré läppar och sotade lila/svarta  ögon med ett par svarta fjäder lösögonfransar. Det blev hur coolt som helst! Bättre än vad jag hade väntat mig faktiskt! 


Vi tävlade runt 10 tiden och fick reda på resultatet klockan 5. 
Gud va nervös jag var! När dom äntligen  började prata om Stylist ettorna så knep det till ordentligt i magen. Dom började med tredje plats, och det blev en av mina kompisar Emma! Hennes frisyr var jätte fin verkligen! Sedan sa dom det, mitt namn! Jag kom alltså tvåa! Jag var alldeles skakig i händerna och super glad, jag kunde inte sluta le den dagen! 
Det var väldigt skönt att komma tvåa eftersom att jag har varit väldigt osäker på det här med hår, så det var lite som en uppenbarelse att jag faktiskt är duktig när det gäller hår!