sandraceciliaa.blogg.se

le moins routine le plus de vie

Hår

Kategori: Allmänt

Som ni vet så har jag kort hår. Och jag tycker att det är jätte fint när man har en onaturlig färg på håret, jag hade till exempel rött hår i två år. ( bild nedan )
Men nu när jag har kort hår så vill jag inte ha rött för de är snyggare när man har långt tycker jag, vissa passar jätte bra i det! Men jag skulle nog vilja att prova en färg som inte jätte många har men som börjar bli populärt och de är lavendel, tänk er en lila med lite rosa i, jätte fin färg enligt mig, och ja har sett så många tjejer med kort hår på tumblr som har det och jag blir så avundsjuk! Men jag har brunt hår nu så jag skulle behöva bleka håret för att få det ljust nog att färga det och det vill jag inte göra nu när det äntligen är friskt efter att jag klippte av det! Men vi får se hur det blir!

Trött!

Kategori: Allmänt

Tjo! Idag har jag inte gjort något speciellt, jag hade två lektioner, engelska och svenska. Jag ska ha en engelska presentation imorgon så vi får se hur det går! När jag kom hem så städade jag lite sen blev det att titta på Pretty Little Liars! Älskar verkligen den serien! Skriver mer snart!

Dagens låt!

Kategori: Allmänt

Dagens låt är Primadonna av Marina and The Diamonds. Jag tycker väldigt mycket om låten, den är inte som alla andra pop låtar utan lite annorlunda :)

Favorit produkter!

Kategori: Allmänt

Idag tänkte jag visa lite av mina favorit produkter som jag använder och har använt länge! Först har vi The Body Shop - Passion Fruit shower gel, den är helt underbar och luktar gudomligt! Den fick jag av min syster när jag fyllde 16 för 3 månader sen ungefär!
Sen har vi mer The body shop produkter, som t ex Mango Shower Gel och Strawberry Body Butter! Jag älskar body butters för man blir super len! Dom är ganska feta och det kan vara super bra på sommaren när man solar mycket och man kanske blir torr, då är den perfekt! Sen har vi även MAYBELLINE color tattoo 24 hr. Den är helt underbar! Man behöver inte alls mycket och den håller seriöst i 24 timmar! Man har den alltså på ögonen ifall att nån inte förstod ^^
The body Shop kan vara dyrt men jag brukar unna mig en produkt efter en lång termin i skolan eller ifall jag har gjort något annat!

Dagens Låt!

Kategori: Allmänt

Dagens låt som jag personligen lyssnar på väldigt mycket är You're gonna go far, kid. Med The Offspring! Jag lyssnar allra mest på lite mer rockig musik.

Resa utomlands!

Kategori: Allmänt

Tjo! Jag har tänkt mycket på resor på senaste, och de finns nog inget bättre än att komma bort från Sverige till ett skönt varmt främmande land där man kan ta dagen som den kommer och koppla av. Sen jag var liten har jag vart mycket i Spanien, Sicilien, Grekland och Cypern. Sista resan jag var på var i Spanien, det är där jag har vart mest. Min familj brukar åka till Gran Canaria i Playa Del Ingles! Det är et helt underbart ställe för både stora och små! Jag tycker att det är så bra för att om man skulle va en lite mer lugnt person så finns det den lugna sidan av Playa sen finna det även den sidan där man festar mer vilket jag tycker är bra!
Jag ska till Spanien igen i December och ja kan inte ens förklara hur mycket jag längtar till att på lugna ner mig i två veckor i Spanien! Har ni chansen så åk dit för det är helt underbart!

Stylist - Hår

Kategori: Allmänt

Idag försökte jag mig på ännu en uppsättning, det kändes bra men sen så fanns det ingen mer tid! Så jag får göra om allt nästa gång, jag skulle göra uppsättningen lite rockig, jag började med att locka hela håret lite slarvigt sedan gjorde jag en fläta av det lockade håret på vänster sidan som jag sedan drog bak vid bakhuvudet för att få ihop det med resten av håret som jag skulle tupera. Det hade blivit bra om jag hade haft mer tid! Här är lite bilder som jag har tagit under tiden jag gjorde allt!

Smink

Kategori: Allmänt

Jag har alltid haft problem med att göra sotade ögon när det gäller smink, men så häromdagen försökte jag igen och det blev faktiskt himla bra! Jag gjorde inget överdrivet, utan ganska enkelt så att man kan ha det även i vardagen! Jag använde lite bruna färger som jag la till en lätt svart längst ut på ögonlocket!

Stylist

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket senaste tiden men har haft mycket att göra! Under denna veckan så har jag fått lära mig att göra min första uppsättning, och lägga baser igen :) uppsättningen är en toffs som man kan göra om till en "boll" som jag kallar det :) det är en slags fläta på sidan som man knyter in i håret. Här kommer en bild.

Tatueringar

Kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar tatueringar! Det betyder så otroligt mycket för folk, nästan varenda än har en otrolig betydelse.. Vilket jag älskar! Jag och min syster ska göra en syster tatuering om nåt år eller två, hon betyder så otroligt mycket för mig och det är därför jag vill ha den!
Jag tycker också att det är fint med små söta tatueringar, igår satt jag på lektionen och ritade en fågel på min handled, det är den mörka bilden med fågeln! ( uppenbarligen ). Jag tycker att små tatueringar kan ha en stor mening!
Och dom är uuber fina! Åh vad jag längtar tills jag ska göra en! Men jag är rädd att jag inte kommer att kunna sluta!

Stylist

Kategori: Allmänt

Hej hej! Idag har vart super bra! Vi började äntligen att använda våra Ghd stylers (plattänger) dom värmer sig på ca 3 sekunder, vilket gör att man kan börja styla så fort man stoppar in kontakten! Underbart! Den blir inte heller varm på ovansidan så att man bränner sig. Så vi skulle egentligen bara "lära känna" stylern, vilket är därför frisyren blev lite snabb och rufsig, vi lekte liksom bara med dom lite grann' :)

Hörlurar!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg där ja visar mina nya hörlurar!
Dom är mint gröna och har grymt ljud! Dom läcker heller inte vilket ja tycker är väldigt bra! :) jag har aldrig haft ett par hörlurar som dom innan och jag är redigt nöjd! Dom är mycket bekvämare än vanliga hörlurar, visst tar dom mer plats men ändå! Jag köpte dom på Tiger.
Tiger är en sån affär som har allt man kan tänka sig, och är super billig! Finns allt från hörlurar till mobilskal till badrums grejer, örhängen, nötter ALLT!

Trött

Kategori: Allmänt

Tjo! Idag började jag runt åtta med hantverk, Hannah ( min lärare ) pratade om foundation och olika baser, hur man applicerar på ett bra sett och lite mer om det. Jag är så sjukt trött! På min gamla skola så kunde jag gå upp en halvtimma innan jag började för att jag bodde 5 minuter ifrån skolan, men nu får ja gå upp 2 timmar innan, vilket jag inte är så van vid^^
Men annars mår jag bra! Nu sitter jag och väntar på bussen så jag kan åka hem och äta haha
Ha de bra så länge!

Första inlägget!

Kategori: Allmänt

Hej! Kul att du tittade in på min blogg!
Jag har haft ett par andra bloggar innan men bloggade inte så ofta eftersom att jag inte hade så mycket att blogga om.
Men det ska det bli ändring på! Jag heter som sagt Sandra och bor i Göteborg, jag pluggar till Stylist på gymnasiet. Så jag kommer antagligen att skriva mycket om vad jag gör där! :)
Jag älskar all sorts musik! På fritiden tränar jag och ritar mycket.
Jag ska försöka att fixa en header så fort jag kan! De va allt för mig den här gången men skriver snart igen! Tjo!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.